Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

De Macross GT1

Όσοι πίστευαν πως ο Καναδάς διαθέτει πολύ καλή και οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη και ήρεμο πολιτικό περιβάλλον, έχουν έναν ακόμη λόγο να θαυμάζουν αυτή τη χώρα της Βόρειας Αμερικής। Και ο λόγος δεν είναι άλλος από ένα υπέροχο supercar που κατασκεύασε μια μικρή εταιρία, η De Macross και φέρει την ονομασία GT1.
Το πνευματικό τέκνο του Jahong Hur, είναι κατασκευασμένο από μια σειρά από εξωτικά υλικά και διαθέτει τεχνολογία η οποία προέρχεται από τον θαυμαστό κόσμο της φόρμουλα της Formula One. Αυτή η τεχνολογία περιλαμβάνει σύστημα ανάρτησης αποσβεστήρες Multimatic που προέρχονται από F1. Οι αναρτήσεις προσφέρουν τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις ώστε το αυτοκίνητο να προσφέρει την μέγιστη δυνατή πρόσφυση σε κάθε είδους οδόστρωμα.

Στην καρδιά του αυτοκινήτου υπάρχει ένα σύστημα υπερπλήρωσης 5,4 λίτρων V8. Ο κινητήρας που είναι τοποθετημένος στο μέσο του αμαξώματος προέρχονται από Roush Yates Racing εταιρία που ειδικεύεται στις βελτιώσεις κινητήρων και είναι αυτή που προμηθεύει μοτέρ την Ford για τις ανάγκες των αυτοκινήτων της που μετέχουν στους αγώνες του NASCAR. Ο κινητήρας που αποδίδει 800 ίππους συνδυάζεται με ένα κιβώτιο 6 ταχυτήτων και η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η φίρμα στην δημοσιότητα, το GT1 επιταχύνει από τα 0 στα 96 χλμ. / ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα.

Η κινητήρια μονάδα τοποθετείται στο πλαίσιο για την κατασκευή του οποίου χρησιμοποιούνται ίνες άνθρακα και αλουμίνιο. Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είναι αρκετά ελαφρύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου