Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Hamann Lamborghini Gallardo Victory II









Η Hamann Lamborghini Gallardo Victory II έρχεται με ένα νέο μεγάλο κιτ αμαξώματος, βελτιωμένη οδική συμπεριφορά και αυξημένη ισχύ του κινητήρα. Χάρη σε μια νέα χαρτογράφηση της ηλεκτρονικής μονάδας, η Hamann Lamborghini Gallardo Victory II αποδίδει πλέον 580 ίππους και 575 Nm ροπής. Κάτι που σημαίνει ότι το supercar μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα 328 χλμ. / ώρα (3 χλμ. / ώρα παραπάνω από την εργοστασιακή έκδοση που φθάνει τα 325 χλμ. / ώρα).
Όσον αφορά τον χρόνο που απαιτείται προκειμένου το αυτοκίνητο να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Θεωρείται πάντως βέβαιο πως θα είναι έστω και κατά τι καλύτερος από τα 3,7 δευτερόλεπτα που είναι η τιμή της επιτάχυνσης για την εργοστασιακή έκδοση της Lamborghini Gallardo .

Η Hamann Lamborghini Gallardo Victory ΙΙ διαθέτει ευρύ κιτ αμαξώματος που περιλαμβάνει μια νέα ποδιά εμπρός κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, νέα εμπρός φτερά και προεκτάσεις φτερού στο πίσω μέρος και τις νέες πλαϊνές ποδιές.

Η Hamann Lamborghini Gallardo Victory II διαθέτει επίσης μια νέα εισαγωγή αέρα στην οροφή, ένα νέο πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη και μια τεράστια πίσω αεροτομή.

Η Hamann Lamborghini Gallardo Victory ΙΙ κάθεται πάνω σε 20 ιντσών ζάντες ενώ τα ελαστικά είναι 235/30ZR20 στο μπροστινό μέρος και 325/25ZR20 στο πίσω μέρος.

Το εσωτερικό της Hamann Victory ΙΙ ενισχύεται από ένα σύνολο λεπτομερειών από ανθρακονήματα (διακοσμητικά, τιμόνι και χειρολαβές). Τα σπορ καθίσματα της Hamann με σκελετό από ίνες άνθρακα φροντίζουν ώστε ο οδηγός και ο συνοδηγός να μπορούν να βρουν την κατάλληλη θέση γι΄ αυτούς. Και ακόμη το supercar προσφέρεται με χειροποίητες δερμάτινες επενδύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου