Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Kicherer Mercedes-Benz SLS 63 Supersport

Στα χρόνια αυτής της συνεργασίας, ο Λούγκερ έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό στιλ για να παρουσιάζει τα οχήματα που «βγαίνουν» από τον οίκο βελτιώσεων Kicherer Fahrzeugtechnik. Και η δουλειά του αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία της εταιρίας.
Η φιλοσοφία της Kicherer Fahrzeugtechnik δίνει έμφαση στις βασικές οπτικές φόρμες και στα σπορ στοιχεία. Η ολοκληρωμένη χειροποίητη κατασκευή της Kicherer παρουσιάζει τον δυναμικό σπορτίβ χαρακτήρα. Το ντιζάιν της Mercedes SLS 63 AMG αποτελεί έναν θαυμάσιο συνδυασμό της λειτουργικότητας, της ποιότητας κατασκευής και του σοφιστικέ σχεδιασμού. Και αυτά τα στοιχεία αναδεικνύονται στον μέγιστο βαθμό από την Kicherer.

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειώσουμε, πως όλες αυτές οι απαιτήσεις συνδυάζονται σε αυτοκίνητα τα οποία φέρουν την ονομασία supercar και κερδίζουν βραβεία. Όπως συμβαίνει με την SLS 63 AMG.

Αποκλειστικά για την SLS, η Kicherer συνεργάσθηκε με την KW Automotive GmbH για την βελτίωση του σασί, έτσι ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι κραδασμοί όταν το αυτοκίνητο περνάει εμπόδια, όπως για παράδειγμα τα "σαμαράκια" στις εισόδους των γκαράζ.
Με το αναβαθμισμένο σύστημα των αναρτήσεων, η απόσταση της Kicherer SLS από το έδαφος μπορεί να αυξηθεί έως και κατά 30 χιλιοστά για το πάτημα ενός κουμπιού για εύκολη κίνηση πάνω από τα εμπόδια. Να επισημάνουμε επίσης τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά οδήγηση σε γρήγορα στροφές. Η αίσθηση που «εισπράττει» ο οδηγός, είναι πως βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός πολύ σπορ αυτοκινήτου , που είναι παράλληλα ασφαλές και άνετο.

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της οδήγησης, ειδικά στα κομμάτια με πολλές στροφές, όπου η αίσθηση της οδήγησης είναι πολύ πιο ασφαλής και σπορτίβ, χωρίς οι επιβάτες να χάνουν το παραμικρό σε ότι αφορά τον τομέα της άνεσης.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στην –ούτως ή άλλως κορυφαία- Mercedes SLS 63 AMG από τον οίκο Kicherer εντοπίζονται:

Στις νέες ζάντες, από ελαφρύ υλικό, που είναι κατασκευασμένες στο χέρι. Στην αύξηση της ιπποδύναμης της Mercedes SLS AMG στα 610 άλογα. Στην αναβαθμισμένη ανάρτηση. Στοεμπρός σπόιλερ που είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, όπως και ο πίσω διαχύτης. Στην νέα απόληξη της εξάτμισης. Ακόμη, στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί ανθρακονήματα σε διάφορα διακοσμητικά μέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου