Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ετοιμάζεται στο νέο Abarth Coupe



Ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Abarth επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του ότι η ιταλική εταιρεία σκοπεύει σε δύο το πολύ χρόνια να βάλει στην παραγωγή ένα 2θεσιο κουπέ όχημα.
Όπως όλα δείχνουν, ο ιταλικός σκορπιός βρίσκεται ήδη σε μια ιδιαίτερη δημιουργική περίοδο. Βασιζόμενος –από το 2008 έως και σήμερα- σε καταξιωμένα μοντέλα της Fiat, ετοιμάζει σήμερα το επόμενο… χτύπημα του, το οποίο αναμένεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό για τους θιασώτες των σπορ αυτοκινήτων, αλλά, πάνω απ’ όλα, ακόμα πιο… ανατρεπτικό σε σχέση με τα συνηθισμένα. Πιο συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας Antonio Labate, μέσα στο 2012 η εταιρεία θα παρουσιαστεί ένα εντελώς νέο κουπέ, με σπορτίφ χαρακτηριστικά και καταιγιστικές επιδόσεις.
Οι έως τώρα πληροφορίες μιλούν για ένα ιδιαίτερα ελαφρύ όχημα, με συνολικό βάρος που δεν θα υπερβαίνει τα 1.000 κιλά και κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο του αμαξώματος. Ο τελευταίος μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι ο γνώριμος και καταξιωμένος πλέον ιταλικός 1.75 TBi ο οποίος κινεί σήμερα την κορυφαία έκδοσης της Alfa Romeo Giulietta (και όχι μόνο) αποδίδοντας στην περίπτωση του νέου Abarth Coupe περί τους 240 ίππους. Η ονομασία του συγκεκριμένου μοντέλου αλλά και ο ακριβής χρόνος λανσαρίσματος του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Εν αναμονή, λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου