Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Abarth Fiat 500C και Punto Evo Esseesse

To Abarth Fiat 500C Esseesse θα κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.4-λίτρου με ισχύ από 157 ίππων. Είναι η ίδια μονάδα που κινεί και την κλειστή έκδοση του Fiat 500 Abarth Esseesse.



Η δύναμη του Abarth Fiat 500C Esseesse μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός πεντατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Άλλες βελτιώσεις στις οποίες έχει προχωρήσει η Fiat στο 500C Abarth Esseesse περιλαμβάνουν ένα νέο πακέτο αεροδυναμικής, μερικές αλλαγές στην εσωτερική εικόνα του αυτοκινήτου, βελτιωμένο σύστημα φρένων και αναβθαμισμένες αναρτήσεις.

Στις υπόλοιπες Χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης, η τιμή του εν λόγω μοντέλου αναμένεται να κινηθεί λίγο πάνω από τα 20.000 ευρώ.

Το Abarth Fiat Punto Evo Esseesse θα τροφοδοτείται επίσης από έναν υπερτροφοδοτούμενο 1.4-λίτρων κινητήρας Multiair η ιπποδύναμη του οποίου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα φθάνει τους 180 hp.

Το Abarth Fiat Punto Evo Esseesse θα έχει, επίσης, καλύτερα φρένα και πιο σκληρή ανάρτηση.

Η εμφάνιση του Abarth Fiat Punto Evo Esseesse θα είναι και αυτή βελτιωμένη με την προσθήκη διάφορων αεροδυναμικών βοηθημάτων. Επίσης μικρές αλλαγές προβλέπονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Οι δύο νέες εκδόσεις των Abarth Fiat 500C και Punto Evo Esseesse αναμένεται να παρουσιασθούν επισήμως προς το τέλος του καλοκαιριού ή τις αρχές του φθινοπώρου με την έναρξη των πωλήσεων να τοποθετείται την ίδια χρονική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου