Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Dodge Viper SRT10 ACR-X

Το νεο μοντέλο, που θα κοσμεί τις πίστες, τροφοδοείται από έναν κινητήρα V10, 8.4 λίτρων. Το Dodge Viper φτάνει τους 640 ίππους, 40 περισσότερους από το αυτοκίνητο παραγωγής!



Επιπλέον και ο εξωτερικός σχεδιαμός έχει γίνει με σκοπό να προσθέτει επιπλέον ταχύτητα στο αυτοκίνητο. Η αεροτομή μπορεί να προασρμοστεί στις απαιτήσεις της πίστας με μοναδικά πτερύγια. Το νεό μοντέλο είναι πιο ελαφρύ, δίνοντας του έτσι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην τελική ταχύτητα, έχοντας βέβαια σύμμαχό και τις αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, οι οποίες στηρίζονται σε σχεδιασμό αεροπλάνου.

Τον επόμενο μήνα 9 με 10 Ιουλίου το "θηρίο" της ασφάλτο θα κάνει ντεμπούτο στις πίστες. Η τιμή του νέου μοντέλου είναι στα 92.054 ευρώ, ενώ συμπεριλαμβάνονται εξοπλισμός ασφάλειας, σύστημα πυρόσβεσης, πίσω διαφορικό σύστημα ψύξης.

"Το Dodge Viper είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για όσους ενδιαφέρονται για τους αγώνες δρόμου και ψάχνουν την απόδοση σε συνδυασμό με την ασφάλεια.Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την παραγωγή της τρέχουσας γενιάς Dodge Viper, των οποίων η παραγωγή θα συνεχιστεί δυναμικά τα επόμενα χρόνια", ηταν τα λόγια του προέδρου και διευθύνοντα σύμβουλου της Dodge, Ζιλς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου