Σάββατο 12 Ιουνίου 2010


Η TC-Concepts, μια γερμανική εταιρεία tuning, προσφέρει ένα πλήρες πακέτο αναβάθμισης για την SL65 AMG, το οποίο ονομάζει TC Mercedes SL65 AMG EXESOR. Και με αυτό το πακέτο, ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων μετατρέπει την SL65 Black Series σε ένα hardcore μοντέλο.

Η TC Mercedes SL65 AMG EXESOR βασίζεται στο μοντέλο με την V12 κινητήρα Biturbo. Οι παρεμβάσεις του βελτιωτικού οίκου περιλαμβάνουν επαναπρογραμματισμό της κεντρικής μονάδας του υπολογιστή, νέα χαρτογράφηση, καινούργια ρύθμιση της πίεσης, επανασχεδιασμένο καταλύτη και εξάτμιση καθώς και νέα φίλτρα αέρα. Με όλες αυτές τις παρεμβάσεις η συνολική ιπποδύναμη της TC Mercedes SL65 AMG EXESOR αυξήθηκε στα 612 άλογα ενώ η μέγιστη ροπή έχει φθάσει τον μαγικό αριθμό των 1000 Nm.

Το εξωτερικό κιτ αμαξώματος για την μετατροπή της Black Series στην … εξωτική TC Mercedes SL65 AMG EXESOR περιλαμβάνει: Νέο εμπρός προφυλακτήρα, που είναι φαρδύτερος και ογκωδέστερος. Πλαϊνές ποδιές. Νέο καπό. Επανασχεδιασμένο πίσω προφυλαχτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη. Και καινούργια πίσω αεροτομή.

Το εσωτερικό της Mercedes SL65 TC AMG EXESOR διαθέτει μαύρο τιμόνι Series και διάφορες βελτιώσεις στην κεντρική κονσόλα και το ταμπλό.

Η TC Mercedes SL65 AMG EXESOR «κάθεται» επάνω σε 20 ιντσών ζάντες, ενώ τέλος διαθέτει νέο πακέτο ανάρτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου