Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Panoz Abruzzi Spirit of Le Mans


Το χειροποίητο supercar έχει τον κινητήρα τοποθετημένο στο εμπρός μέρος, ενώ στο πίσω μέρος «ζουν» το κιβώτιο ταχυτήτων και το σύστημα μετάδοσης της κίνησης. Με αυτή την επιλογή οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Panoz Abruzzi πέτυχαν την βέλτιστη κατανομή βάρους.

Η Panoz Abruzzi Spirit of Le Mans παρουσιάστηκε σήμερα στο Circuit de La Sarthe μπροστά σε εκπροσώπους του Τύπου, VIP και υποψήφιους αγοραστές.
Η Panoz Abruzzi Spirit of Le Mans είναι ένα supercar που σύμφωνα με τα λίγα στοιχεία που έγιναν γνωστά θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες χώρες στην Ευρώπη και σε πολλές χώρες της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Νότιας Αμερικής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον κατασκευαστή, η Panoz Abruzzi Spirit of Le Mans θα εφοδιάζεται με κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει περισσότερους από 600 hp με την μεγίστη ροπή να φθάνει τα 800 Nm. Κάποια περαιτέρω στοιχεία που αφορούν στις επιδόσεις του αυτοκινήτου δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν.

Το όχημα θα κατασκευάζεται από μια σειρά καινοτόμων και ανακυκλώσιμων υλικών, θα είναι εξαιρετικά ελαφρύ αλλά και ανθεκτικό παράλληλα.

Η Panoz Abruzzi Spirit of Le Mans θα κατασκευασθεί σε μόλις 81 αντίτυπα και, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η εταιρία η τελετή παράδοσής τους θα γίνει στην πίστα του Le Mans. Εκεί, οι αγοραστές του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο απόκτημά τους στην περίφημη πίστα όπου διεξάγεται ένας από τους πιο φημισμένους αγώνες αντοχής στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου