Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

BMW M3 GT2 by Jeff Koons

Το αυτοκίνητο είναι μια στη BMW M3 GT2 δρομέας που πήρε πρόσφατα την πρώτη θέση στο 24ώρο αγώνα αντοχής στην πίστα του Nurburgring . Το αυτοκίνητο έχει φιλοτεχνήσει ο Αμερικανός καλλιτέχνης Τζεφ Κουνς. Και με αυτό το αυτοκίνητο, με τα εκφραστικά χρώματα και σχέδια, η BMW θα μετάσχει στον φημισμένο αγώνα αντοχής 24 Ώρες του Le Man ( από τις 12 έως τις 13 Ιουνίου).



«Αυτά τα αυτοκίνητα είναι όπως η ζωή. Δυναμικά, ισχυρά και γεμάτα ενέργεια» επεσήμανε ο δημιουργός του Τζεφ Κουνς. Και συνέχισε: «Μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτό και να αφήσετε τον εαυτό σας να συνδεθεί με την ενέργεια που εκπέμπει. Υπάρχει πολλή ενέργεια κάτω από το καπό και θέλω οι δικές μου ιδέες να συνδεθούν με την δύναμη και την ενέργεια αυτού του αυτοκινήτου».

Η Μ3 GT2 κάνει χρήση 4.0 λίτρων V8 κινητήρας με μέγιστη απόδοση των 500 ίππων, ενώ διαθέτει ένα αναβαθμισμένο σασί, αγωνιστικού διαμετρήματος φρένα, ενώ στο αμάξωμα έχει γίνει εκτεταμένη χρήση ελαφρών υλικών. Όλες αυτές οι μετασκευές αποτελούν μέρος του πακέτου των αγωνιστικών παρεμβάσεων που έχουν γίνει στο μοντέλο.

Στην επιστροφή της BMW στον 24ώρο αγώνα του Le Mans, πίσω από το τιμόνι της BMW M3 GT2 θα βρεθούν διαδοχικά οι οδηγοί Andy Priaulx, Dirk Müller και Dirk Werner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου