Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ferrari 612 GTO by Sasha Selipanov






Αυτές φαίνεται πως ήταν οι σκέψεις και του Γερμανού σχεδιαστή Sasha Selipanov, ο οποίος ξεκίνησε από λευκό χαρτί και δημιούργησε μια Ferrari στην οποία έδωσε την ονομασία 612 GTO. Ο Selipanov ως Angry car Designer, δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα εκδοχή για την μορφή που θα μπορούσε να έχει μια μελλοοντική Ferrari.
Το supercar που σχεδίασε ο Γερμανός ντιζάινερ μοιάζει με ένα εκρηκτικό μίγμα που συνδυάζει με ιδανικό τρόπο στοιχεία από την Aston Martin One-77 και τη Ferrari 458 Italia. Ενώ παράλληλα έχουν χρησιμοποιηθεί και ορισμένα στοιχεία από το πρωτότυπο 250 GTO . Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει τον αντικαταστάτη της 599.

Η Ferrari 612 GTO by Sasha Selipanov είναι μια μελέτη σχεδιασμού. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες πηγή έμπνευσης για τον Γερμανό καλλιτέχνη υπήρξε η η Ferrari 599 GTO η ταχύτερη Ferrari που έγινε ποτέ, με τον V12 των 670 ίππων.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Sasha Selipanov στο διαδίκτυο και να υποβάλουν τις σκέψεις τους για το δημιούργημα του Γερμανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου