Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Hyundai Coupe





Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Hyundai Coupe που συνοδεύονται και από ανάλογες φωτογραφίες, διέρρευσαν πριν λίγες ώρες στο διαδίκτυο από την ίδια την κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία.



Η Hyundai προετοιμάζει την πρεμιέρα του νέου μοντέλου της για το προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (αρχές φθινοπώρου). Κάτι που σημαίνει πως αν όντως επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες τότε θα έχουμε μία πλήρη εικόνα για το νέο μοντέλο το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο.

Το Hyundai Coupe 2011 θα βασίζεται στο πρωτότυπο Veloster ενώ οι φήμες λένε ότι θα κατασκευάζεται στην ίδια πλατφόρμα με το νέο Accent και Elantra.

Το Hyundai Coupe θα είναι ένα δίθυρο σπορ μοντέλο 2 +2. Αναμένεται δε να εφοδιάζεται με έναν 4κύλινδρο κινητήρα 1.6 λίτρου με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς.
Εκτός πάντως από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα του 1.6 λίτρου οι φήμες θέλουν να υπάρχει και μια έκδοση turbo επίσης στα 1.6 λίτρα με απόδοση που θα φθάνει τους 200 ίππους.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στιλιστικό στοιχείο για το Hyundai Coupe είναι ότι θα διαθέτει δύο θύρες, στην αριστερή πλευρά (στην λογική του Mazda RX8) και μία στην δεξιά πλευρά.

Οι άνθρωποι της κορεάτικης φίρμας αναφέρουν πως το Hyundai Coupe θα απευθύνεται στο ίδιο τμήμα της αγοράς, όπως Scirocco της VW.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου