Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Alpina BMW B7 Bi-Turbo Allrad

Το μοντέλο διαθέτει ένα all-wheel σύστημα μετάδοσης της κίνησης (xDrive), που προορίζονται να προσφέρει καλύτερη δυνατή πρόσφυση και την ενεργητική ασφάλεια σε κάθε οδηγική κατάσταση.

Η Allrad θα είναι διαθέσιμη με κοντό και μακρύ μεταξόνιο (κάτι που σημαίνει και ανάλογους χώρους στο εσωτερικό) ενώ στην διάθεση του οδηγού υπάρχουν τρεις επιλογές για τον τρόπο οδήγησης. Αυτές οι επιλογές είναι Comfort / Normal, Sport και Sport +.



«Το all-wheel-drive σύστημα είναι συνδεδεμένο με πολλά ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου των B7 Bi-Turbo. Ο στόχος όλων αυτών είναι να προσφέρουμε ένα ασυνήθιστα ευρύ φάσμα δυναμικής εμπειρίας οδήγησης, όπως ακριβώς απαιτούν και περιμένουν οι πελάτες μας », αναφέρει στην ανακοίνωση που συνοδεύει την παρουσία της Alpina, η BMW.

Η Alpina B7 Bi BMW-Turbo Allrad με το all-wheel-drive σύστημα που διαθέτει, εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα δυναμικά στοιχεία που προσφέρει το xDrive της BMW. Ένα σύστημα το οποίο διανέμει την ροπή στον εμπρός και τον πίσω άξονα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το σύστημα είναι συνεχώς μεταβαλλόμενης ροπής και επιτρέπει στο αυτοκίνητο υψηλότατο επίπεδο πρόσφυσης σε κάθε οδόστρωμα και συνθήκες.

Η στιγμιαία και πλήρως μεταβλητή κατανομή ροπής παραμένει ενεργή, ανεξάρτητα από το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης προσφέροντας συνεχώς τα υψηλότερα επίπεδα πρόσφυσης και ενεργητικής ασφάλειας σε κάθε κατάσταση, όπως κατά την οδήγηση σε πολύ μικτή επιφάνεια του οδοστρώματος.

Παράλληλα το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με εξαιρετικής σχεδίασης ηλεκτρονική ανάρτηση, η οποία προσφέρει αφενός εξαιρετικά επίπεδα άνεσης (στοιχείο καταλυτικό για ένα αυτοκίνητο αυτού του χαρακτήρα) συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άριστη εικόνα που έχει στο δρόμο.

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με μια σειρά από ηλεκτρονικά συστήματα που συμβάλουν στην ασφαλή συμπεριφορά στο δρόμο. Και τέτοια είναι: Damper Control , Dynamic Drive, Drive Dynamic Control , DSC κλπ.

Η Alpina B7 Biturbo Allrad εφοδιάζεται με έναν twin-turbo 4.4-λίτρων V8 κινητήρα με 500 ίππους και 700 Nm ροπής. Αν και δεν έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία σε ότι αφορά τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, οι πληροφορίες θέλουν το αυτοκίνητο να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου