Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Piecha Mercedes SLK RS

Οι άνθρωποι του οίκου tuning Piecha Design έδωσαν στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία που αφορούν στο νέο τους δημιούργημα, την Piecha Mercedes SLK RS (βασίζεται στην R171 έκδοση του μοντέλου).

Η νέα Mercedes SLK Piecha RS εφοδιάζεται με ένα καινούργιο –και αρκετά πρωτότυπο- πακέτο αεροδυναμικής το οποίο περιλαμβάνει: Νέο spoiler εμπρός με φώτα ημέρας LED. Επιπλέον δίοδο του αέρα για την ψύξη του συστήματος πέδησης. Επανασχεδιασμένους φανούς ομίχλης. Και άκρως εντυπωσιακά πλευρικά διπλά βράγχια.



Η Piecha Mercedes SLK RS έρχεται επίσης με νέες πλαϊνές ποδιές με τα μεγάλα κανάλια εισαγωγής του αέρα στο πίσω μέρος. Η μάσκα εμπρός, με τα φωτιστικά τύπου LED παραπέμπουν σε αυτοκίνητο με “Fast and Furious” look. Η Piecha Mercedes SLK RS διαθέτει ακόμη νέας σχεδίασης καθρέφτες.

Το πίσω μέρος της Piecha Mercedes SLK RS διαθέτει νέο προφυλακτήρα με διαχύτη και πρόσθετες υποδαπέδια πτερύγια και ένα σύστημα εξάτμισης με τέσσερις εξαγωγές Η Piecha Mercedes SLK RS "κυλάει" επάνω σε 20 ιντσών ζάντες.

Για το εσωτερικό, η Mercedes SLK Piecha RS πρόγραμμα προσφέρει ένα ανεμοθραύστη από γυαλί καθώς και ένα μίνι μπαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου