Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Mercedes-Benz F800 Style


Το νέο πειραματικό μοντέλο εξυπηρετεί δύο σκοπούς: Πρώτον, ότι τα δείγματα γραφής με την F800 Style, εκφράζουν την νέα, δυναμική σχεδιαστική γλώσσα της Mercedes- Benz, και θα εφαρμοσθούν στη νέα σπορ σεντάν CLS, η οποία αναμένεται να παρουσιασθεί μέσα στην χρονιά. Δεύτερον θα αποτελέσουν μια πρώτη εικόνα για την μικρότερη αδελφή της CLS, την οποία προτίθεται να βγάλει στην παραγωγή η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Η Mercedes –Benz φιλοδοξεί το συγκεκριμένο μοντέλο, πέρα από την εμφάνιση, να προκαλεί τον ανταγωνισμό τόσο για τις τεχνολογικές του καινοτομίες όσο και για την φιλικότητά του προς το περιβάλλον.



Όσον αφορά στην κινητήρια δύναμη του F 800 Style, οι πληροφορίες θέλουν την Mercedes – Benz να έχει καταλήξει σε δύο εναλλακτικές μορφές υβριδικής τεχνολογίας. Η πρώτη περιλαμβάνει έναν κινητήρα κυψελών και έναν ηλεκτροκινητήρα που παίρνει ενέργεια από μπαταρίες ιόντων λιθίου στο πίσω μέρος. Η δεύτερη περιλαμβάνει έναν κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα.

Το πιο ρεαλιστικό σενάριο πάντως είναι να δούμε στην F 800 Style το υβριδικό σύστημα το οποίο χρησιμοποιείται και από την αντίστοιχη (υβριδική) S400.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου