Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

"Καλύτερο αυτοκίνητο" η Porsche Panamera

Για άλλη μια φορά, η Porsche Panamera επιλέγεται ως το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία της. Στις 28 Ιανουαρίου, η Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG παρέλαβε ένα ακόμα εξαιρετικό βραβείο για το νέο της τετραθέσιο Gran Turismo, αφού οι αναγνώστες του φημισμένου περιοδικού αυτοκινήτου "auto motor und sport" επέλεξαν την Panamera, με το ξεκίνημα του πρώτου έτους κυκλοφορίας της, ως το κορυφαίο αυτοκίνητο στην πολυτελή κατηγορία επιδόσεων.

Από την παρουσίασή της στην αγορά τον Σεπτέμβριο, η Panamera πέτυχε το απόλυτο χατ τρικ στα μεγαλύτερα βραβεία κοινού και ειδικών της Γερμανίας, έχοντας κερδίσει το βραβείο "Χρυσό Τιμόνι" της εφημερίδας "Bild am Sonntag" και του περιοδικού "Auto Bild", καθώς και το βραβείο "Auto Trophy" της εφημερίδας "Auto Zeitung".

Στη διάκριση "Καλύτερα Αυτοκίνητα", την οποία απονέμει από το 1977 το περιοδικό "auto motor und sport" με ψηφοφορία των αναγνωστών του, λαμβάνονται υπ' όψιν και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των συντακτών του περιοδικού από άλλες χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Panamera σημειώνει αντίστοιχη επιτυχία και στον τομέα των πωλήσεων, αφού η 10.000ή Panamera κατασκευάστηκε και παραδόθηκε από το εργοστάσιο της Λειψίας ήδη από τον Δεκέμβριο του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου