Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Volkswagen Touran (2011)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το Touran στα χρόνια της παρουσίας του στην γκάμα της VW, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της φίρμας.



Το ανανεωμένο Touran διαθέτει εντελώς νέα εμφάνιση. Η μάσκα και τα εμπρός φωτιστικά σώματα παραπέμπουν στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμα της VW ενώ επανασχεδιασμένοι είναι οι προφυλαχτήρες και τα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Το νέο μοντέλο αποπνέει δυναμισμό και σύγχρονη αισθητική.

Στο εσωτερικό η VW προσφέρει ακόμη καλύτερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Τα τρία πίσω καθίσματα είναι πλήρως ανακλινόμενα και αφαιρούμενα, ενώ οι σχεδιαστές της εταιρίας προσφέρουν άλλα δύο καθίσματα στον χώρο αποσκευών, τα οποία αναδιπλώνονται στο πάτωμα του χώρου αποσκευών.

Παράλληλα υπάρχουν 39 χώροι αποθήκευσης αντικειμένων μπορούν να βρεθούν στην καμπίνα των επιβατών.

O χώρος των αποσκευών ξεκινά από τα 695 λίτρα και με την αναδίπλωση της δεύτερης και τρίτης σειράς καθισμάτων φτάνει έως τα 1.913 λίτρα. Με την πλήρη αφαίρεση των καθισμάτων της δεύτερης σειράς μπορεί να φτάσει ακόμη και έως τα 1.989 λίτρα.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, στην βάση της γκάμας υπάρχει το μοτέρ των 1.200 κ.ε. (τούρμπο) με τους 105 ίππους ενώ το δεύτερο βενζινοκίνητο σύνολο είναι ο επίσης τούρμπο κινητήρας των 1.400 κ.ε. με απόδοση 140 και 170 ίππων.

Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων, υπάρχουν οι εκδόσεις: 1.6 TDI με 90 ίππους , 1.6 TDI με 105 ίππους και 2.0 λίτρων με 140 και 170 ίππους αντίστοιχα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου