Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Hamann BMW Z4

Η Hamann BMW Z4 είναι το δεύτερο πρόγραμμα βελτίωσης του γνωστού οίκου tuning για το δημοφιλές roadser της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το πακέτο βελτίωσης της Hamann για την BMW Z4 φροντίζει όχι μόνο από την εμφάνιση του γερμανικού roadster, αλλά και την δύναμη του κινητήρα, η οποία έχει αυξηθεί. Κάτι που σημαίνει παράλληλα και την σημαντική βελτίωση των επιδόσεων του αυτοκινήτου.



Το σύνολο των αισθητικών βελτιώσεων της Hamann για την BMW Z4 περιλαμβάνει πλήρες αεροδυναμική πακέτο με νέο σπόιλερ εμπρός που φιλοξενεί ενσωματωμένα φώτα ημέρα τύπου LED, νέες πλαϊνές ποδιές, πίσω ποδιά και μια νέα αεροτομή. Η Hamann BMW Z4 προσφέρεται με 20άρες ζάντες ελαφρού κράματος.

Μετά από τη φροντίδα της εμφάνισης της Ζ4, η Hamann προχώρησε και σε μια σειρά μηχανικών βελτιώσεων. Έτσι, η ιπποδύναμη του κινητήρα της BMW Z4 sDrive35i έχει αυξηθεί κατά 54 ίππους και 140 Nm ροπής, φθάνοντας τα 360 άλογα. Παράλληλα έχει αφαιρεθεί ο ηλεκτρονικός μηχανισμός περιορισμού της ταχύτητας στα 250 χλμ. / ώρα, και το αυτοκίνητο μπορεί πλέον να αναπτύξει τελική ταχύτητα 285 χλμ. /ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου