Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Marussia B1


Η βασική προϋπόθεση που κυριάρχησε στην κατασκευή του Marussia B1 ήταν η χρήση υψηλής τεχνολογίας υλικών. Το όλο εγχείρημα ανήκει στους Nikolay Fomenko και Yefim Ostrovsky οι οποίοι πιστεύουν ότι οι καινοτομίες και η αξιοπιστία είναι οι βασικοί άξονες για την παραγωγή του Marussia.



Μεταξύ των κύριων χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου μπορεί κάποιος να διακρίνει τον ξεχωριστό εξωτερικό σχεδιασμό, την υψηλή απόδοση του κινητήρα, και την άνετη οδήγηση στην πόλη.

Το πρώτο αυτοκίνητο Marussia είναι εξοπλισμένο με ένα λίτρο 3,5 βενζίνης ο οποίος αποδίδει 300 ίππους. Με αυτή την ιπποδύναμη –και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δώσει η φίρμα στην δημοσιότητα- το αυτοκίνητο αναπτύσσει τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 250 χλμ. / ώρα.

Όμως, οι πληροφορίες θέλουν την φίρμα να μην περιορίζει τους στόχους της στο εν λόγω sport car, αλλά να κοιτάζει με ενδιαφέρον μια αγορά που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Ρωσία. Και αυτή η αγορά έχει να κάνει με μεσαία και πολυτελή σεντάν, καθώς και με SUV με κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Παράλληλα αναπτύσσεται μια αγωνιστική έκδοση του Β1, η οποία θα κατασκευαστεί με σεβασμό στις σύγχρονες τεχνολογίες αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Το εσωτερικό του οχήματος της Marussia αποτελεί προιόν της ιταλικής και της ρωσικής ομάδας σχεδιαστών που εργάσθηκε για την κατασκευή του. Διακρίνεται για τις όμορφες και αρμονικές γραμμές του ενώ μια από τις βασικές καινοτομίες είναι πως ο χρωματισμός στον εσωτερικό διάκοσμο μπορεί να είναι ο ίδιος με αυτόν του αμαξώματος. Παράλληλα, η εταιρία έχει φροντίσει τα υλικά που χρησιμοποιούνται να είναι πλήρως ανακυκλώσιμα. Ενώ η εταιρία κάνει λόγο για έναν κινητήρα με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Έτσι ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των σημερινών καταναλωτών οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Το κύριο μέρος του εσωτερικού είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό , υψηλής ποιότητας και ακριβό δέρμα. Αυτό συνδυάζεται με τις σύγχρονες φόρμες στα πλαστικά αλλά και τα καλοσχεδιασμένα όργανα και διακόπτες. Η κλασική δερμάτινη εσωτερική επένδυση συνδυάζεται με ένα καινοτόμου τεχνολογίας σύστημα πολυμέσων στο οποίο περιλαμβάνεται και μια οθόνη LCD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου