Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Renault Kangoo

Το Kangoo Van Z.E. διαθέτει τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα μικρότερης όμως απόδοσης από το Fluence (59 ίπποι), ενώ η ροπή παραμένει στα 226 Nm. Οι μπαταρίες (ιόντων λιθίου και εδώ) είναι τοποθετημένες κεντρικά στο κάτω μέρος του οχήματος αφήνοντας με τον τρόπο αυτό άθικτο τον απαραίτητο σε τέτοιου είδους όχημα χώρο φόρτωσης με την αντίστοιχη βενζινοκίνητη έκδοση. Η φόρτιση πραγματοποιείται και εδώ με τους ίδιους τρόπους με το Fluence, ενώ η αυτονομία είναι επίσης ίδια (160 χιλιόμετρα).

Οι διαφορές του Kangoo Z.E. από το αντίστοιχο βενζινοκίνητο μοντέλο εντοπίζονται μόνο στα διακριτικά σηματάκια της εν λόγω έκδοσης εμπρός και πίσω αλλά και στον αντίστοιχο πίνακα οργάνων του ταμπλό.

Η παραγωγή και των δύο αυτοκινήτων θα γίνεται στο εργοστάσιο OYAK της Renault στην Τουρκία. Οι παραγγελίες τους θα γίνονται μέσω διαδυκτίου από το site της εταιρείας www.renault-ze.com με την παράδοσή τους (σε Ευρώπη αλλά και σε χώρες της Νότιας Αμερικής, Ρωσίας και Σιγκαπούρης) να αναμένεται στο πρώτο μισό του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου