Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Vorsteiner GTRS3 BMW M3

Η γνωστή εταιρία βελτιώσεων Vorsteiner έδωσε στην δημοσιότητα ένα πλήρες πακέτο “υλικού” γύρω από το νέο της δημιούργημα, την Vorsteiner GTRS3 BMW M3.



Η εταιρία προσφέρει την γνωστή μας BMW M3 με ένα πλήρες πακέτο αναβάθμισης σε ότι αφορά την εμφάνιση. Το πακέτο αυτό είναι κατασκευασμένο από carbon και περιλαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα, φτερά, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη, προφυλαχτήρα.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση παραπέμπουν σε ένα αυτοκίνητο με έντονα δυναμικά και σπορτίβ στοιχεία. Και, σε ένα αυτοκίνητο με τέτοιο χαρακτήρα η δουλειά θα ήταν μισή αν περιοριζόταν μόνο στο αισθητικό κομμάτι. Έτσι, οι μηχανικοί της Vorsteiner προχώρησαν σε βελτιώσεις στον κινητήρα (E92 M3), η απόδοση του οποίου από τους 414 έφθασε τους 600 ίππους.

Ασφαλώς, αυτό που εντυπωσιάζει στις φωτογραφίες της Vorsteiner GTRS3 BMW M3 που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι η εμφάνισή της. Η εταιρία έδωσε στο αυτοκίνητο ένα εντελώς νέο αεροδυναμικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει: Νέο προφυλαχτήρα εμπρός. Επανασχεδιασμένα και ογκώδη φτερά. Νέα πλευρά μαρσπιέ. Καινούργιο προφυλαχτήρα πίσω στον οποίο περιλαμβάνεται ο διαχύτης και οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Το όλο πακέτο της αεροδυναμικής βελτίωσης της Vorsteiner GTRS3 BMW M3 έχει γίνει από κάρμπον, τόσο για λόγους αντοχής, όσο και για να περιορισθεί το βάρος σε λογικά επίπεδα.

Την εξαιρετική εικόνα του αυτοκινήτου συμπληρώνουν οι ζάντες οι οποίες όπως και όλο το αμάξωμα είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Vorsteiner η GTRS3 BMW M3 θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό, μόλις 100 κομμάτια. Και το κάθε ένα από αυτά θα φέρει σε περίοπτη θέση τον αύξοντα αριθμό και το όνομα του ιδιοκτήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου