Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Golf VII

Ένα αυτοκίνητο δοκιμών για το Volkswagen Golf VII του 2013 βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στην πίστα του Nurburgring για να κάνει κάποιους γύρους, «φορώντας» την … ενδυμασία του Golf VI. Ωστόσο, τα πραγματικά στοιχεία για το Volkswagen Golf VII σπανίζουν αυτή τη στιγμή.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ο λόγος για τον οποίο η VW δοκιμάζει ήδη το Golf VII, καθώς η σημερινή γενιά του δημοφιλούς μικρομεσαίου μοντέλου βγήκε στην αγορά το περασμένο έτος. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε κάποιος να πει πως το μοντέλο δοκιμής στο Nurburgring δεν αποτελεί παρά το λίφτινγκ της σημερινής γενιάς.

Όμως, όπως όλα δείχνουν, το Golf της επόμενης γενιάς θα «χτισθεί» επάνω σε μια καινούργια πλατφόρμα, την MQB, ή Modular Querbaukasten. Σε αντίθεση με το Golf VI το οποίο χτίσθηκε στην ίδια πλατφόρμα με το V.

Θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Volkswagen Golf VII, αμέσως μόλις είναι διαθέσιμες. Παράλληλα αναμένουμε μια σειρά από κατασκοπευτικές φωτογραφίες να κατακλύσουν το διαδίκτυο τους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου