Τρίτη 25 Μαΐου 2010



Με μια πιο επιθετική εμφάνιση στο εμπρός μέρος, σπορτίβ γραμμές , κεκλειμένη οροφή το τετράθυρο coupe θα μπορούσε να αποτελέσει μια εξαιρετική πρόταση ώστε να είναι ο διάδοχος του S80. Ενώ παράλληλα με ένα τέτοιο μοντέλο η φίρμα θα μπορούσε να διεισδύσει σε κομμάτια της αγοράς στα οποία μέχρι τώρα δεν έχει την παραμικρή παρουσία.



Με το νέο S60 sedan ήδη έτοιμη σε μια προσπάθεια της Volvo να αποτελέσει το αντίπαλο δέος για την σειρά 3 της BMW, με το SC 90 η σουηδική φίρμα θα μπορούσε να έχει την απάντηση στην Mercedes CLS αλλά και τα άλλα μοντέλα της ίδιας λογικής που ετοιμάζονται τόσο από την Audi (A7;) όσο και από την BMW.

Δεδομένου ότι πρόκειται μόνο μια μελέτη, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο για τη μετάδοση της κίνησης στο Volvo SC90 Sports Sedan Concept. Ακόμα κι έτσι, πάντως πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρχουν πράσινες εκδόσεις με χαμηλές εκπομπές ρύπων και all-wheel-drive εκδόσεις για όσους εξακολουθούν να κινούνται στα κόκκινα.

Αν αυτό είναι ένα concept στο οποίο η Volvo έχει επενδύσει και πρόκειται σύντομα να ρίξει στην αγορά, τότε, αυτό που μπορούμε να σημειώσουμε είναι πως η σουηδική φίρμα είναι σε καλά χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου