Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

RZ Ultima Concept by Racer X Design

Χρειάζεται μόλις 10 δευτερόλεπτα για να αναπτύξει την ανώτατη ταχύτητά του. Είναι το πιο γρήγορο supercar στην επιτάχυνση από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα και είναι επίσης το πιο γρήγορο στην επιβράδυνση από τα 100 χλμ. / ώρα στα 0. Όλοι γνωρίζουμε το Ultima GTR. Ένα αυτοκίνητο επιδόσεων που κάνει κάθε άλλο μοντέλο παραγωγής να μοιάζει … μικρό μπροστά του.



Το RZ Ultima concept είναι ένα supercar,λ το οποίο προορίζεται για εκείνους που θέλουν όλες οι επιδόσεις που προσφέρει GTR αλλά με μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Ακόμη και αν αυτό βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού, πιστεύουμε ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει το απόλυτο supercar.

Με βάση το κορυφαία σασί του υπάρχοντος GTR, μια ομάδα σχεδιαστών επιμελήθηκε την εμφάνιση του αμαξώματος αφήνοντας σχεδόν ανέγγιχτα το πάτωμα και τα μηχανικά μέρη. Έτσι δημιουργήθηκε από την Racer X Design ένα εξαιρετικό όχημα, που σύμφωνα με την εταιρία δικαιολογεί στον απόλυτο βαθμό την έννοια του supercar. Και αυτό γιατί είναι απίστευτα γρήγορο, εξαιρετικά κομψό και μοναδικό. Το RZ Ultima Concept υπόσχεται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και πολλά άλλα.

Η Racer X Design είναι μια εταιρία που έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει μερικά από τα καλύτερα πρωτότυπα μοντέλα. Γεγονός που της έχει εξασφαλίσει αρκετά βραβεία σε σχετικούς διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει διάφορες υπηρεσίες σχεδιασμού που κυμαίνονται από τον πλήρη επανασχεδιασμό υπαρχόντων μοντέλων, μέχρι την από λευκό χαρτί σχεδίαση concept car. Οι υπηρεσίες που προφέρει απευθύνονται σε κάθε άτομο που θέλει να βελτιώσει ή να τροποποιήσει την εικόνα του αυτοκινήτου του αλλά και σε εταιρίες που αναζητούν ένα σχέδιο που θα καλύψει τις ανάγκες τους στην αναζήτηση ενός νέου μοντέλου για την γκάμα τους και φυσικά την αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου