Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Hulme CanAm Supercar

Ο αυτοκινητοκατασκευαστής από τη Νέα Ζηλανδία λοιπόν ανακοίνωσε χτες ότι δέχεται παραγγελίες για το Hulme CanAm Supercar, το οποίο θα κατασκευαστεί σε μόνο 20 αντίτυπα.



Για όσους ενδιαφέρονται να μπουν στην λίστα για να αγοράσουν το Hulme CanAm Supercar θα πρέπει να καταβάλουν ως προκαταβολή το ποσό των 10.000 λιρών Αγγλίας ενώ η τελική τιμή για το Hulme CanAm έχει οριστεί σε 295.000 στερλίνες, χωρίς σε αυτό το ποσό να περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι.

Ας δούμε όμως τι προσφέρει το Hulme CanAm Supercar για να διαπιστώσουμε αν αξίζει τα χρήματα που θα πρέπει κάποιος να δώσει για να το αποκτήσει. Η δύναμη του Hulme CanAm Supercar προέρχεται από ένα 7-λίτρων V8 κινητήρα (είναι ο γνωστός Chevrolet LS7 ) ο οποίος αποδίδει 600ίππους και 600Nm ροπής. Η δύναμη του Hulme CanAm Supercar περνάει στους τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβώτιο CIMA. Το Hulme CanAm Supercar ζυγίζει λιγότερο από 1.000 κιλά, γεγονός που συμβάλει τα μέγιστα στις εξαιρετικές επιδόσεις που προσφέρει το αυτοκίνητο.

Το Hulme CanAm Supercar επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα είναι πάνω από τα 320 χλμ. / ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου