Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Volkswagen Golf GTI by Rieger

Η γερμανική εταιρεία tuning Rieger έχει αναπτύξει ένα πλήρες πακέτο βελτίωσης για το Volkswagen Golf GTI.



Προς το παρόν, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει μόνο τα στοιχεία που αφορούν στις εξωτερικές βελτιώσεις του γερμανικού μοντέλου, καθώς και σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τις αλλαγές στο σαλόνι. Ενώ οι βελτιώσεις στον κινητήρα και τα λοιπά μηχανικά μέρη αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Από την στιγμή που ο κινητήρας που κινεί την εργοστασιακή έκδοση του VW Golf GTI είναι ο γνωστός τούρμπο των 2.0 λίτρων με τα 200 άλογα, είναι δεδομένο πως αυτό το μοτέρ μπορεί να δεχτεί πληθώρα βελτιώσεων, ώστε η ιπποδύναμη να αυξηθεί και να ανταποκρίνεται στις άγριες διαθέσεις που αποπνέουν οι αλλαγές στο ντιζάιν.

Βλέποντας τα στιλιστικά στοιχεία που έχει εισάγει η Rieger στο Golf GTI διαπιστώνουμε πως οι σημαντικές αλλαγές αφορούν σε ένα νέο σπόιλερ. Παράλληλα επανασχεδιασμένο είναι το κάτω μέρος του προφυλαχτήρα όπου έχει τοποθετηθεί εμπρός με μεγάλη εισαγωγή αέρα και νέοι προβολείς ομίχλης. Στο πλάι υπάρχουν νέες ποδιές που χαρακτηρίζουν μια τολμηρή σχεδίαση.

Στο πίσω μέρος το Golf GTI διαθέτει νέο προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνεται ένας διαχύτης με τέσσερα πτερύγια, κατασκευασμένος από carbon, για την καλύτερη αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Στα εντυπωσιακά στοιχεία περιλαμβάνεται και η διπλή απόληξη της εξάτμισης . Εκτός από αυτόν, το βελτιωμένο μοντέλο εφοδιάζεται και με μια αεροτομή οροφής.

Η εκδοχή της Rieger για το Golf GTI έχει ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών που
συνδυάζονται με ελαστικά διαστάσεων 235/30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου