Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Lancia Delta Blackfire

H Lancia Delta, 2 περίπου χρόνια μετά το λανσάρισμά της, έχει κερδίσει την πρώτη θέση πωλήσεων στην κατηγορία της στην Ιταλία και διευρύνει συνεχώς το μερίδιό της στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές. Τώρα η γκάμα τονώνεται από την περιορισμένη παραγωγής Blackfire έκδοσης, η οποία θα προσφέρεται μόνο στην Ελλάδα.

Η Blackfire θα διατίθεται αποκλειστικά με τον 1.4 Turbo 120 ίππων κινητήρα και βασίζεται στην έκδοση Argento, η οποία περιλαμβάνει κλιματισμό, 6 αερόσακους, ABS με EBD, σύστημα ευστάθειας AHS (Αbsolute Handling System) με Hill Holder και μία σειρά από ηλεκτρονικά υποσυστήματα όπως το DST (Drive Steering Torque – σύστημα άσκησης ροπής στο τιμόνι) ή το TTC (Torque Transfer Control, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό), ηχοσύστημα με MP3 και χειριστήρια στο τιμόνι, πίσω φανάρια τεχνολογίας LED, συστοιχία LED μπροστινών φώτων ημέρας, προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering, εμπρός υποβραχιόνιο με ψυχόμενο αποθηκευτικό χώρο κ.α.

Εκτός αυτών η Lancia Delta Blackfire, που διατίθεται μόνο σε μαύρο Nero Lava χρώμα, διαθέτει trip computer με οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, αλλά το highlight είναι το Easy Parking, ένα σύστημα που επιτρέπει το εύκολο παρκάρισμα με μόνη συμμετοχή του οδηγού στα πεντάλ των φρένων και του γκαζιού. Εκτός από το κουμπί απενεργοποίησης του συστήματος, αν ο οδηγός στρίψει το τιμόνι, τότε το σύστημα αυτόματα απενεργοποιείται. Η νέα Lancia Delta Blackfire θα κοστίζει 18.300€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου